ERC-MES demanarà incloure tota l'àrea metropolitana en la implantació de la targeta verda


  • Comparteix:

La targeta verda vol reduir la contaminació substituint el vehicle privat pel transport públic

La targeta verda vol reduir la contaminació substituint el vehicle privat pel transport públic

ERC-MES vol incloure Sant Cugat i tota la zona metropolitana en la implementació de la nova targeta verda a partir de l'any que ve. Els republicans presentaran una moció al ple de gener per instar l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) a no limitar aquest servei a la zona 1 del sistema tarifari integrat i incloure tots els municipis que formen part d'aquest territori. La targeta verda dotarà de transport públic gratuït durant tres anys als propietaris de vehicles vells i contaminants que se'n desfacin.

El regidor de la formació independentista Èric Gómez ha explicat que creuen que és discriminatori per a Sant Cugat no incloure la zona 2 del sistema tarifari, malgrat que els santcugatencs sí que podran canviar el seu cotxe vell pel títol gratuït, que seria només de la zona 1.

Èric Gómez

Tal com es vol implementar discrimina clarament la nostra ciutat. No entenem que aquelles ciutats que formem part de la zona 2 del sistema tarifari no ens en puguem beneficiar.


L'objectiu d'aquesta iniciativa de l'AMB és reduir la contaminació atmosfèrica que provoca l'excés de trànsit rodat i millorar la qualitat de l'aire a la zona metropolitana. La proposta encara no està aprovada, però es pretén implantar l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.