Noves Generacions engega l'any amb l'objectiu de 'reconnectar' el PP amb la ciutadania


  • Comparteix:

La delegació local de NNGG té 15 membres

La delegació local de NNGG té 15 membres

Noves Generacions (NNGG) lamenta que el PP s'hagi 'desconnectat' de la ciutadania en els darrers anys i es marca com a propòsit d'any nou revertir aquesta situació. La branca juvenil del PP també vol fer-se més visible a la ciutat i, per aquest motiu, ha instal·lat aquest dilluns a la tarda una carpa informativa a la plaça de Lluís Millet on s'han reunit alguns dels 15 membres que en formen part. De fet, el jovent popular té l'objectiu de doblar el nombre d'afiliats.

Per assegurar la seva presència a la ciutat, NNGG ha assegurat que, més enllà de carpes informatives, organitzarà trobades a l'aire lliure amb entitats com Societat Civil Catalana (SCC) i El Club de los Viernes per debatre sobre qüestions ideològiques. El president de la secció jove del PP, Ignacio Rigau, ha subratllat la importància que els partits estiguin a peu de carrer.

Ignacio Rigau

Els ciutadans ens traslladen suggeriments i això ens va bé, perquè un partit que es desconnecta de la ciutadania perd el sentit. Lamentablement el PP de Sant Cugat es va desconnectar durant un temps.


Rigau ha assegurat que l'agrupació treballarà en aspectes com la millora de la seguretat a la ciutat i de l'oferta d'oci per al jovent.

Ignacio Rigau

Sant Cugat té pocs bars i és una ciutat molt jove. Necessita més entreteniment perquè no marxin a Barcelona.


Rigau és president de NNGG des del juliol de l'any passat, quan va ser elegit per unanimitat per la junta local. Va prendre el relleu a Ignacio Fuentes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.