C's Sant Cugat aposta per mantenir l'ànima socialdemòcrata a l'assemblea del partit


  • Comparteix:

Foto d'arxiu del grup municipal / Foto: Twitter de C's

Foto d'arxiu del grup municipal / Foto: Twitter de C's

L'agrupació local de C's ha registrat, juntament amb una vintena d'assemblees territorials més, esmenes a la totalitat per mantenir l'ànima socialdemòcrata del partit abans de l'assemblea general de la formació el 4 i 5 de febrer. La proposta vol mantenir el text fundacional del 2007 i s'oposa a l'ideari liberal que promou la direcció.

Segons han assenyalat bases del partit a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), l'ala socialdemòcrata del partit defensa que C's 'es nodreix del liberalisme progressista i del socialistme democràtic'. El text reclama també que el partit ocupi un espai de 'centralitat' política i 'aposti per l'econòmica social de mercat'.

El portaveu del grup municipal, Aldo Ciprián, ha explicat a Cugat.cat el motiu de presentar aquestes esmenes.

Aldo Ciprián

Volem mantenir aquesta definició de socialdemocràcia dins el nostre ideal. La tenim des de fa més de 10 anys i la volem mantenir.


El període per presentar textos alternatius a les ponències de la propera assemblea general finalitzava la matinada d'aquest dimarts. La direcció del partit taronja admet que Catalunya és on més s'han mobilitzat les bases per mantenir l'esperit inicial del partit.

A banda de l'agrupació local, també han registrat esmenes a la totalitat les territorials de Vallirana, tres de Barcelona (Eixample, Sant Andreu i Ciutat Vella) i Cardedeu, entre una vintena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.