Recoder explica que no podia assumir l'alcaldia de Sant Cugat i una vicesecretaria de CDC


  • Comparteix:

L'alcalde va rebutjar l'oferta d'Artur Mas

L'alcalde va rebutjar l'oferta d'Artur Mas

Coïncidint amb el 13è Congrés Nacional de CDC, l'alcalde de Sant Cugat i diputat de CiU, Lluís Recoder, ha afirmat a Ràdio Sant Cugat que no va acceptar la proposta d'Artur Mas d'assumir una de les 6 vicesecretaries del partit perquè aquesta és una tasca incompatible amb la de l'alcaldia de la ciutat.

En una entrevista a aquesta emissora, Lluís Recoder ha reconegut que el secretari general de CDC, Artur Mas, li va oferir en el seu moment assumir una de les sis vicesecretaries de la nova executiva del partit, però que finalment va decidir refusar aquesta proposta.

Segons Recoder, la seva tasca com a alcalde de Sant Cugat fa que no pugui dedicar-se a un càrrec com el que se li proposava.

Lluís Recoder

És cert que se'm va oferir, però que entenc que tinc un deure amb Sant Cugat i crec que no sóc capaç de fer les dues coses prou bé.


Finalment, ha estat l'exconseller Antoni Fernàndez Teixidó qui ocupa la sisena vicesecretaria, d'Economia, Innovació i Treball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.