Les JERC vinculen SCC amb l'extrema dreta i lamenten que el PP els doni suport amb una moció


  • Comparteix:

Eli Escoda, David Rivero, Èric Gómez i Gina Cahís han presentat la moció

Eli Escoda, David Rivero, Èric Gómez i Gina Cahís han presentat la moció

Les JERC s'oposen a la moció que el PP presentarà al ple de dilluns que ve on insta l'Ajuntament a donar suport a Societat Civil Catalana (SCC) pels fets del desembre passat a la Universitat Autònoma de Barcelona 'pels vincles d'aquesta entitat amb grups neonazis d'extrema dreta'. Per aquest motiu el grup d'ERC-MES presentarà una moció alternativa on insta el plenari a defensar la llibertat d'expressió i rebutjar les ideologies totalitàries a la UAB.

El text també demana que es doni suport als estudiants que legítimament es manifesten per rebutjar la presència de SCC i de grups d'extrema dreta neonazi 'amb qui aquesta entitat manté vincles de complicitat' a la UAB. Ho explica el secretari de política municipal de les JERC i regidor d'ERC MES, Èric Gómez.

Èric Gómez

Creiem que és important que els municipis de l'entorn de la UAB expressem el suport a tothom que rebutja el feixisme a la universitat i arreu. La nostra moció vol posar davant del mirall a grups com el PP i C's que volen vendre una cosa que no es correspon amb la realitat ni amb fets contrastats.


La formació proposa comunicar els acords de la moció a la universitat i a SCC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.