Conesa fa una crida als alcaldes catalans a sumar forces en favor de la reforma horària


  • Comparteix:

Un moment de l'acte / Foto: La Xarxa

Un moment de l'acte / Foto: La Xarxa

L'alcaldessa, Mercè Conesa, fa una crida als alcaldes d'arreu del país a sumar-se a la Xarxa de Municipis per la Reforma Horària que s'ha constituït aquest dimecres a Barcelona. L'alcaldessa ha defensat els canvis que ha dut a terme el consistori a Sant Cugat i ha assegurat que les administracions locals tenen el deure de preservar 'la qualitat de vida dels seus ciutadans'.

Més d'un centenar d'ajuntaments de tot el país s'han sumat ja a la xarxa amb l'objectiu d'afavorir la conciliació entre la vida laboral i familiar. Conesa ha fet una crida per sumar suports perquè el Parlament aprovi la llei que permetrà impulsar tots aquests canvis.

Mercè Conesa

Faria una crida als municipis, alcaldes i alcaldesses perquè se sumin a la Xarxa de Municipis per la Reforma Horària per fer que els horaris vagin més d'acord amb hàbits de vida saludable.


A tots els països europeus s'esmorza a la mateixa hora que aquí, però la resta d'àpats no es fan igual. Dinen a la una del migdia i normalment després de les vuit del vespre ja no sopen, mentre que a Catalunya es dina a dos quarts de tres de la tarda i el sopar és partir de les nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.