L'Ajuntament, rebuda la sentència, reconsidera la reposició immediata de l'estelada i obre un període de reflexió


  • Comparteix:

Mercè Conesa / Imatge: Arxiu

Mercè Conesa / Imatge: Arxiu

L'Ajuntament condemna que s'hagi sostret l'estelada de la plaça d'Octavià després que uns desconeguts hagin desmuntat l'asta on estava hissada i lamenta que 'actes vandàlics com aquest atemptin contra la llibertat d’expressió i la convivència a Sant Cugat'. El consistori ha avançat que la Policia Local ja ha posat en marxa una investigació per esbrinar l'autor o els autors de l'acció. Ara estudiarà si reposa l'estelada a la mateixa plaça d'Octavià perquè ja ha rebut la notificació del jutge que l'insta a retirar la bandera d'aquest indret públic.

Inicialment, l'Ajuntament havia emès un primer comunicat on anunciava que reposaria l'estelada. En assabentar-se poca estona després que havia rebut la notíficació judicial, ha fet marxa enrere i ha afirmat que ha d'estudiar abans si la reposa. Segons el darrer comunicat enviat als mitjans, el consistori ja està analitzant la resolució i en els propers dies en farà una valoració.

La resolució judicial obliga a complir una sentència d’un jutjat de primera instància de manera cautelar. La sentència està recorreguda per l'Ajuntament al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que encara no s’ha pronunciat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.