Conesa i les entitats sobiranistes volen hissar de nou l'estelada fins al 9 de febrer i busquen ubicacions


  • Comparteix:

L'estelada tornaria a onejar a la plaça d'Octavià fins el 9 de gener

L'estelada tornaria a onejar a la plaça d'Octavià fins el 9 de gener

L'alcaldessa, Mercè Conesa, els partits i les entitats sobiranistes volen tornar a penjar l'estelada a la placa d'Octavià, segons han explicat a Cugat.cat fonts coneixedores de la reunió que ha tingut lloc aquest divendres a l'Ajuntament. Segons aquestes fonts, la bandera onejaria fins al 9 de febrer, data límit que marca la sentència judicial que obliga a retirar-la. Un cop despenjada, s'està estudiant la possibilitat d'ubicar-la a algun altre indret de la ciutat, sempre que no sigui un espai públic.

Algunes de les possibles localitzacions serien les entrades de la ciutat i el terrat de Cal Gerrer, on ja oneja una estelada dels propietaris, per mantenir la ubicació prop del Monestir. Tot plegat, segons fonts assistents a la reunió, a l'espera del resultat del recurs que s'ha interposat a la sentència que obliga a retirar l'estelada.

A la reunió, convocada per l'alcaldessa, Mercè Conesa, han assistit membres de la CUP, ERC, l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural. L'alcaldessa els ha reunit per avaluar el full de ruta a seguir i analitzar 'el complex procés judical' de l'estelada. Segons fonts municipals, el posicionament conjunt s'anunciarà la setmana vinent.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.