Vicenç San Francisco i Josep Lluís Salazar, nous membres del secretariat del PSC Vallès Oest


  • Comparteix:

Foto de família del nou secretariat / Foto: PSC

Foto de família del nou secretariat / Foto: PSC

El membre de l'executiva local del PSC Vicenç San Francisco i el membre del partit Josep Lluís Salazar formen part de la nova executiva de la Federació del PSC Vallès Oest, de la qual l'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha estat elegida primera secretària amb gairebé tots els vots favorables en ser l'única candidatura que aspirava al càrrec. Així, San Francisco assumeix la secretaria d'Acció Política i Salazar la de Medi Ambient. De la seva banda, els també santcugatencs Sandra Tirado i Joan López s'han incorporat al Consell Nacional del partit.

Tot plegat és resultat del 5è Congrés de la Federació, que ha tingut lloc aquest dissabte a Vacarisses i que ha estat presidit pel primer secretari de la delegació local del PSC i tinent d'alcalde d'Ocupació i Polítiques Comarcals, Pere Soler. El fins ara primer secretari de la delegació comarcal, el terrassenc Amadeu Aguado, continuarà a l'executiva com a president.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.