300 persones il·luminen amb espelmes una estelada gegant en suport a Mas, Ortega i Rigau


  • Comparteix:

Al voltant de 300 santcugatencs, procedents d'entitats sobiranistes, organitzacions civils i partits polítics, s'han reunit aquest dissabte a la tarda per donar suport a Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega de cara al judici pels fets del 9N que comença aquest dilluns a Barcelona. Els participants han il·luminat una estelada amb 650 espelmes amb l'objectiu de protestar contra la 'judicialització de la política' tot i l'alerta per ventada que hi havia a Sant Cugat.

Entre els assistents hi havia representants de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), el PDeCAT, la CUP, ERC i Demòcrates, convocants de la protesta, i representats d'altres forces polítiques. El coordinador de l'ANC a Sant Cugat, Josep Lluís Lliberia, ha remarcat a Cugat.cat que es tracta d'un acte molt unitari.

Josep Lluís Lliberia

Serà un acte força unitari. És molt transeversal. Vénen tot tipus de partits, especialment els sobiranistes. El PDeCAT, Esquerra Repúblicana i la CUP seran aquí, i també Podem i Iniciativa.


Òmnium Cultural també ha estat present en aquesta reivindicació en suport de Mas, Rigau i Ortega. El president de l'entitat, Lluís Bonet, ha explicat que 'estan avorrits' de la situació que estan vivint els polítics electes de Catalunya.

Lluís Bonet

Ens diuen que estem cansats. El que estem és avorrits. Avorrits de veure el que està passant amb la situació dels nostres polítics electes.


En acabar la protesta, s'ha servit xocolata i coca per als assistents.

Autocars per assistir al judici
L'ANC i Òmnium Cultural posaran a disposició dels santcugatencs interessats en donar suport als encausats dilluns quatre autobusos que sortiran a dos quarts de set del matí i tornaran a les 11. Encara queda una quinzena de places lliures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.