Álvaro Benejam i Dimitri Defranc, primers nominats al premi Botifler de l'any


  • Comparteix:

Benejam i Defranc, al ple municipal / Foto: Localpres

Benejam i Defranc, al ple municipal / Foto: Localpres

El portaveu del PP a l'Ajuntament, Álvaro Benejam, i el regidor no adscrit Dimitri Defranc són els primers nominats al premi Botifler de l'any. El guardó l'entrega l'associació juvenil Arran, abans Assemblea de Joves de Sant Cugat, des del 2008 i s'entrega a persones, empreses o institucions que hagin destacat, segons l'entitat, per l'atac a les llibertats socials i nacionals.

Arran nomina Álvaro Benejam per 'l'apologia de la violència' que exerceix el seu partit. Segons l'entitat juvenil, Benejam i el grup municipal popular 'es dediquen a defensar i donar suport a tota la violència que exerceix l'Estat espanyol al poble català'. Afavorir les multinacionals, negar el dret a les dones al propi cos i atacar i menysprear el català són algunes de les posicions que Arran recrimina en la seva nominació.

Per altra banda, Arran nomina Dimitri Defranc per 'intentar colar tot allò més ranci de la vella política a l'alternativa d'esquerres a l'Ajuntament'. La nominació assenyala que Defranc 'ha estafat la candidatura no retornant la part que acordada del sou amb la seva formació, s'ha saltat la disciplina de vot i ha anat en contra de decisions preses en assemblea' per justificar la nominació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.