Berta Rodríguez anirà de delegada al Congrés del PP que es farà a l'octubre a Madrid


  • Comparteix:

Rodríguez diu que la secció local acata les decisions de la direcció respecte Dolors Montserrat

Rodríguez diu que la secció local acata les decisions de la direcció respecte Dolors Montserrat

Berta Rodríguez participarà com a delegada al Congrés estatal del Partit Popular que se celebrarà l'octubre a Madrid. La presidenta popular assegura que la secció local acata les decisions disciplinàries que la direcció ha imposat a la presidenta del partit a Barcelona, Dolors Montserrat.

Els militants del Partit Popular de Sant Cugat van escollir la candidatura de Berta Rodríguez per representar la ciutat al 15è Congrés de la formació. La santcugatenca intervindrà a les quatre ponències al voltant de les quals girarà el debat congressual. Berta Rodríguez anuncia que, en breu, començaran les reunions de la secció local per treballar les intervencions a les ponències.

Berta Rodríguez

"En breu, els militants començarem a treballar les nostres propostes per a les ponències"


D'altra banda, Berta Rodríguez afirma que la secció local acata les mesures disciplinàries que el president del PP català, Josep Piqué, ha pres contra la presidenta del partit a Barcelona, Dolors Montserrat. Piqué va decidir amonestar Montserrat després del resultat en l'elecció dels delegats al Congrés del PP estatal, del qual la majoria de membres propers al president van quedar exclosos. Berta Rodríguez remarca que acaten les decisions i mantenen el compromís amb el projecte del PP.

Berta Rodríguez

"Acatem les decisions de la direcció i mantenim el compromís amb el projecte del PP"


Dolors Montserrat, que també és diputada al Parlament de Catalunya, ha deixat de ser portaveu parlamentària de la seva formació en una comissió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.