L'Ajuntament despenjarà l'estelada d'Octavià aquest dimecres en compliment de la sentència judicial


  • Comparteix:

L'Ajuntament va reubicar l'estelada a Octavià després que la jutge l'obligués a retirar-la de la plaça Lluís Millet

L'Ajuntament va reubicar l'estelada a Octavià després que la jutge l'obligués a retirar-la de la plaça Lluís Millet

L'Ajuntament despenjarà aquest dimecres a les sis de la tarda l'estelada que oneja a la plaça d'Octavià en compliment de la sentència del jutjat contenciós administratiu número 2 de Barcelona, que també l'adverteix que no la podrà tornar a hissar en cap espai públic. El consistori ha citat a l'acte els partits independentistes i les delegacions locals de l'ANC i Òmnium Cultural, a les quals farà entrega de la bandera. Les entitats sobiranistes s'encarregaran de tornar a hissar l'estelada en un espai privat.

El coordinador de l'ANC, Josep Lluís Lliberia, ha explicat a Cugat.cat que, juntament amb Òmnium, estan estudiant on reubicar la bandera independentista.

Josep Lluís Lliberia

Rebrem aquesta estelada i tenim l'encàrrec de l'Ajuntament de decidir què en farem. Evidentment no la podrem penjar en un lloc públic, perquè és el que prohibeix la sentència. Ja tenim tres o quatre possibles ubicacions per poder-la posar.


Lliberia també ha explicat que les despeses de penjar novament l'estelada aniran a càrrec de les entitats independentistes. A més, Òmnium i l'ANC estudien col·locar altres estelades a les entrades de Sant Cugat, com per exemple a solars de titularitat privada a tocar de les rotondes de la carretera de Vallvidrera i de Cerdanyola.

El PP ha celebrat l'anunci de retirada de la bandera tot i que, en un comunicat, ha expressat que seguiran atents a 'les accions que les entitats independentistes portin a terme'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.