Pere Soler cobrarà un màxim de 75.000 euros entre la tinència d'alcaldia i la feina a l'AMB


  • Comparteix:

Pere Soler, a la sala de plens / Foto: Localpres

Pere Soler, a la sala de plens / Foto: Localpres

El ple ha donat el vistiplau que el tinent d'alcalde d'Ocupació i Polítiques Comarcals, Pere Soler, cobri l'equivalent del seu sou en règim dietes, una xifra que no podrà superar entre la seva tasca al consistori i el seu lloc de feina a l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) els 75.000 euros anuals, la retribució màxima en una persona amb aquest nivell de responsabilitat. La proposta s'ha aprovat amb els vots a favor de Convergència i el PSC, les abstencions del PP i el regidor no adscrit i els vots en contra de C's, ERC-MES, la CUP-PC i ICV-EUiA.

ESCOLTA-HO

La majoria dels grups de l'oposició han mostrat el seu rebuig a la proposta i s'han mostrat sorpresos del canvi en el text un mes després que fos aprovada l'entrada de Soler com a tinent d'alcalde al ple de gener. La portaveu de la CUP-PC, Núria Gibert, creu que la xifra proposada és 'excessiva' i que les dietes 'són més opaques' que una nòmina. Des d'ICV-EUiA, Ramon Gutiérrez assegura que aquest canvi no suposa un estalvi per l'Ajuntament.

És un argument que també ha fet servir el grup de C's, que ha titllat l'AMB de 'cementiri d'elefants polítics', i ha acusat Soler d''amagar' el seu sou a l'ens metropolità. Són unes acusacions que Soler ha contestat amb contundència després de recordar que el portaveu taronja, Aldo Ciprián, no viu a Sant Cugat. Tot plegat ha acabat amb una enganxada entre els dos.

Aldo Ciprián / Pere Soler

Ens ha estat pràcticament impossible constatar en què treballa Pere Soler a l'AMB, però, igual que passa a la Diputació de Barcelona, és un cementiri d'elefants on és impossible seguir el rastre dels polítics. / Els seus assessors a l'AMB són uns ineptes perquè ni el càrrec que diuen que exerceixo és correcte. Li demano que sigui curós, que no sigui mentider i que faci el favor de treballar per la ciutat.


El PP i el regidor no adscrit s'han abstingut en la votació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.