Sant Cugat posarà terra de cautxú al voltant dels jocs dels parcs infantils


  • Comparteix:

Parc infantil al costat del CAP de Valldoreix / Foto: Localpres

Parc infantil al costat del CAP de Valldoreix / Foto: Localpres

L'Ajuntament instal·larà progressivament terra de cautxú al voltant dels jocs dels parcs infantils de la ciutat per garantir la seguretat de la canalla. L'acord arriba arran d'una moció institucional, originalment presentada per C's, que insta el consistori que la dotació econòmica per a aquesta inversió provingui de possibles romanents de 2016 o com a data límit dels pressupostos del 2018.

ESCOLTA-HO

El text també acorda que els nous parcs que es construeixin tindran paviment de cautxú al voltant dels jocs que ho requereixin. El portaveu de C's, Aldo Ciprián, explica que la moció s'aplicarà ja al nou parc que s'està construïnt a les Planes i, progressivament, s'implantarà a la resta de parcs de la ciutat.

Aldo Ciprián

Aquesta moció entrarà en vigor el més aviat possible i tindrà efecte, esperem, en el parc de Les Planes que s'inaugurarà properament.


El regidor d'ERC-MES, Èric Gómez, ha demanat que el text es publiqui en una sola llengua ja que, segons Gómez, la proposta bilingüe recollida en la moció és 'ben estranya'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.