Un País en Comú debat sobre política territorial a Sant Cugat abans de l'assemblea constituent


  • Comparteix:

La trobada ha tingut lloc a la Casa de Cultura amb unes 35 persones

La trobada ha tingut lloc a la Casa de Cultura amb unes 35 persones

El procés participatiu Un País en Comú, la fase fundacional del nou espai polític català d'esquerres, ha fet aquest dimecres un taller de debat a la Casa de Cultura en què s'ha parlat especialment del projecte de vertebració territorial de Catalunya. Aquesta trobada deliberativa és una de les més de 70 programades arreu del país, de les quals sortirà un seguit de propostes i esmenes sobre l'ideari polític de la nova formació que veurà la llum a principis d'abril en una assemblea constituent.

El grup impulsor d'Un País en Comú, format per un centenar de persones properes als cercles de Podem, ICV, EUiA i Barcelona en Comú, ha definit un document inicial anomenat 'Ponència Zero', estructurat a partir de sis grans eixos ideològics. Aquesta és la proposta que s'ha exposat aquest dimecres a Sant Cugat, i sobre la qual han debatut unes 35 persones properes al moviment. Un dels membres del grup impulsor, Jesús Sánchez, explica què es planteja en aquest tipus de tallers.

Jesús Sánchez

És un debat molt engrescador que està unint moltes persones i sensibilitats. Proposem un debat sobre quin model de país volem i quina alternativa tenim a la dreta neoliberal.


El procés participatiu també estudiarà les propostes fetes al web de la iniciativa. El document definitiu es portarà a votació a l'assemblea constituent del nou partit, prevista per a principis d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.