L'oposició d'esquerres, preocupada perquè la nova majoria de govern bloquegi les seves propostes


  • Comparteix:

Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA), Núria Gibert (CUP-PC) i Mireia Ingla (ERC-MES) a la roda de premsa

Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA), Núria Gibert (CUP-PC) i Mireia Ingla (ERC-MES) a la roda de premsa

La CUP-PC, ERC-MES i ICV-EUiA temen que la nova majoria de govern al ple bloquegi i desvirtuï les seves propostes. Les tres formacions han fet aquestes declaracions després que l'equip de govern presentés una moció alternativa al text de violència masclista que havien proposat i que finalment van retirar en motiu de protesta perquè en desdibuixava el contingut inicial. Un cas semblant és el de les esmenes que el govern va presentar a la moció dels tres grups de pressupostos en perspectiva de gènere, que també es va retirar. Les formacions demanen a l'equip de govern que la voluntat expressada de treballar amb l'oposició sigui efectiva i l'acusen de 'no prendre's seriosament la feina de l'oposició, la funció del ple i dels tècnics municipals'.

En aquest sentit, la portaveu de la CUP-PC, Núria Gibert, ha criticat l'actitud del govern.

Núria Gibert

Denunciem aquesta actitud defensiva perquè no és pròpia d'un equip de govern que entenem que ha d'arribar a acords. Presentar una moció alternativa és qüestionar el fons del text sense actitud dialogant, sense ganes de construir acords conjunts ni de buscar el consens amb una actitud orgullosa.


L'oposició d'esquerres també ha lamentat que el ple es converteixi en un espai on 'es relata la tasca del govern' i ha convidat l'equip de govern a escoltar i 'a ser valent i votar en contra' de les propostes que no siguin del seu gust.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.