L'Ajuntament posa acompanyament policial a Dimitri Defranc a l'espera d'aclarir unes presumptes amenaces


  • Comparteix:

Dimitri Defranc, durant un ple municipal / Foto: Localpres

Dimitri Defranc, durant un ple municipal / Foto: Localpres

Un agent de la Policia Local acompanya el regidor no adscrit, Dimitri Defranc, quan és a les instal·lacions municipals després que el polític hagi assegurat haver rebut 'amenaces verbals' del regidor de la CUP-PC, Ignasi Bea, en una comissió informativa. Segons fonts del consistori, el regidor no adscrit va posar en coneixement del secretari municipal les presumptes amenaces i aquest va informar l'alcaldessa de l'obligatorietat de garantir la seguretat de Defranc a l'interior del consistori 'independentment de la veracitat de les afirmacions del regidor no adscrit'. L'Ajuntament ha obert un expedient informatiu amb 'les parts implicades' per aclarir la situació i Defranc no descarta presentar denúncia.

Després d'explicar el cas a Televisió de Sant Cugat, Cugat.cat s'ha posat en contacte amb Defranc. El regidor no adscrit ha afirmat que els fets van ocórrer en una comissió informativa al gener passat i que encara no ha presentat denúncia, tot i que no descarta fer-ho si continua 'rebent pressions'. En declaracions a Cugat.cat, Defranc acusa el seu excompany la CUP-PC, Ignasi Bea, d'amenaçar-lo verbalment.

Dimitri Defranc

Els insults me'ls va escriure Ignasi Bea i el dia de la comissió informativa va ser Bea qui va increpar-me i agredir verbalment amb un 'digues-m'ho a la cara, digues-m'ho a la cara'.


Són unes amenaces que, segons Defranc, arriben després que el regidor no adscrit acusés el cupaire d''estalinista' i de 'sectari' per insultar-lo presumptament a Twitter.

Defranc afirma que l'acompanyament policial que rep 'no suposa cap cost per a l'Ajuntament' i lamenta l'afectació que suposa pel desenvolupament de la seva feina. El regidor no adscrit explica que per entrar al consistori ha de notificar-ho prèviament al director de Seguretat perquè aquest disposi l'acompanyament.

Defranc, exmembre de PC, va abandonar el setembre passat el grup municipal de la CUP-PC i va mantenir l'acta de regidor. En l'entrevista a TVSC assegura que esgotarà els dos anys que resten de mandat perquè les pressions rebudes 'l'han enfortit'. De cara a les properes eleccions, no ha assegurat que continuï perquè diu sentir-se 'decebut' de la política.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.