La CUP estudiarà denunciar Dimitri Defranc per injúries davant les acusacions d'amenaces


  • Comparteix:

Ignasi Bea és regidor de la CUP-PC

Ignasi Bea és regidor de la CUP-PC

El regidor de la CUP-PC, Ignasi Bea, ha anunciat a Cugat.cat que estudiaran interposar una denúncia per injúries contra el regidor no adscrit, Dimitri Defranc, per les acusacions d'amenaces. El regidor cupaire ha negat haver amenaçat Defranc en una comissió informativa de la qual 'hi ha testimonis' i ha lamentat 'les falsedats' formulades pel seu excompany del grup municipal. També troba 'inexplicable' que l'Ajuntament posi acompanyament policial a Defranc.

Tot i reconèixer que les polèmiques amb Dimitri Defranc causen 'mandra' a la formació, el regidor de la CUP ha afirmat que no es quedaran de braços creuats davant les acusacions d'amenaces del regidor no adscrit.

Ignasi Bea

El que diu no és cert. Ningú de la CUP l'ha amenaçat. Farem el que creguem oportú. Hi havia força testimonis. Aquesta falsedat caurà pel seu propi pes.


Bea ha assegurat que en cap moment va amenaçar Defranc en la comissió informativa i que només 'va demanar-li explicacions' per uns insults rebuts a Twitter. El regidor cupaire, que titlla 'de pati d'escola' la picabaralla, ha expressat que la CUP viu amb 'perplexitat' la situació tot i 'estar acostumats' al fet que l'excompany de coalició 'digui coses que no són certes'.

Bea desconeix com es desenvoluparà l'expedient informatiu obert per l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.