ICV-EUiA porta una instància a l'Ajuntament perquè se'ls informi sobre la substitució de l'arbrat a la ciutat


  • Comparteix:

Els arbres del carrer de Sant Eduard han generat queixes ciutadanes

Els arbres del carrer de Sant Eduard han generat queixes ciutadanes

El grup municipal d'ICV-EUiA ha presentat una instància per demanar al govern més informació sobre la tala i substitució d'arbrat a Sant Cugat. Els ecosocialistes assenyalen que la ciutadania 's'ha dirigit al grup demanant explicacions' sobre les actuacions que s'han fet en aquest àmbit les últimes setmanes. La manca de dades que han rebut en comissió informativa ha fet, segons el regidor Ramon Gutiérrez, que no puguin respondre als ciutadans i per això reclamen més detalls a PDeCAT i el PSC .

A la instància, la coalició apunta les tales de la Rambla del Celler, la plaça del Coll o el bosc de Volpelleres com alguns dels casos que més preocupació han generat. Per això han demanat justificació de cada tala, quins criteris s'han tingut en compte i com s'ha prioritzat. També han demanat com s'ha consultat al veïnat en cadascun dels casos.

El regidor Ramon Gutiérrez ha assenyalat que, abans d'emetre una opinió sobre aquest tema, volen rebre més informació per part de l'equip de govern.

Ramon Gutiérrez

Hem demanat aquesta informació perquè no podem respondre i necessitem saber-ho perquè és la nostra funció. Volem saber també com s'ha fet la informació ciutadana tenint en compte que hi ha aquesta preocupació.


La tala d'arbres ha generat polèmica a la ciutat i va ser una de les protagonistes de l'audiència pública del ple de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.