El PSC vol que el govern espanyol reprengui les obres de connexió de l'A2 i l'AP7


  • Comparteix:

Un tram de l'AP7 al pas per Sant Cugat

Un tram de l'AP7 al pas per Sant Cugat

El PSC vol que Sant Cugat insti el govern espanyol perquè es reprenguin i finalitzin les obres de la connexió entre l'A2 i l'AP7 'amb un calendari clar' que garanteixi que el tram es posi en funcionament durant aquest any. Els socialistes ho demanaran a través d'una moció al ple de març on també insten l'executiu estatal a incloure les partides pressupostàries necessàries perquè les obres no es tornin a aturar. El grup socialista lamenta que el consell de ministres autoritzés la licitació d'aquesta reforma fa 10 anys i que encara no s'hagi completat.

El portaveu del PSC i tinent d'alcalde d'Ocupació i Polítiques Comarcals, Pere Soler, remarca que és una obra que ja fa anys que hauria d'estar acabada.

Pere Soler

10 anys després d'haver-se licitat, s'ha paralitzat en diverses ocasions i ara sembla que per motius de retallades torna a estar aturada. Demanem que es reprengui i es posi fil a l'agulla en la connexió.


Els socialistes subratllen la importància d'enllestir l'obra per la importància estratègica de l'AP7 i l'A2, que permeten recórrer el país de nord a sud i de est a oest.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.