El dia sense carn, queixes sobre càntics proterrorisme i la sala polivalent, al torn de precs i preguntes


  • Comparteix:

El ple té lloc el tercer dilluns de cada ple

El ple té lloc el tercer dilluns de cada ple

La dieta vegetariana, els presumptes càntics terroristes a un concert a la Floresta i la sala polivalent són alguns dels temes que han aparegut al torn de precs i preguntes del ple. És el darrer dels punts de la sessió plenària.

ESCOLTA-HO

Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA) ha preguntat què ha canviat perquè l'espai d'emprenedoria Vita estigui obert al públic. Se li respondrà en comissió informativa.

L'ecosocialista també ha demanat l'estat de compliment de la moció per promocionar la dieta vegetariana i si es tindrà en compte per al 'Sant Cugat ve de gust'.

Álvaro Benejam (PP) ha demanat que s'obri una investigació sobre un concert organitzat pel Casal de Joves de la Floresta on, assegura, s'hi van llençar proclames a favor del terrorisme. L'alcaldessa li ha respost que no en té constància.

Dimitri Defranc ha explicat que té queixes de veïns del carrer de Sant Antoni perquè hi ha cotxes que passen en sentit contrari i que hi ha gent que hi orina.

Roser Casamitjana (ICV-EUiA) ha demanat quines accions s'han efectuat per habilitar espais per acollir els refugiats. Se li respondrà en comissió informativa.

D'altra banda, ha preguntat si el producte que s'utilitza per netejar els carrers és sostenible i respectuós amb el medi ambient. L'equip de govern assegura que ho és.

Munia Fernández-Jordán (C's) ha demanat, sobre el brot de gastroenteritis a l'Avenç, que se li passi informació al respecte i quin és el sistema de tractament d'aigües negres del centre educatiu.

- Sergio Blázquez (C's) ha insistit a demanar informació sobre la construcció de la sala polivalent. La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha dit que li respondrà en breu.

També ha dit, com a prec, que s'instal·lin coixins berlinesos a prop d'El Pinar de Nuestra Señora. Se li respondrà en comissió informativa.

- Ramon Piqué (CUP-PC) ha dit que estan pendents d'una reunió per saber com va el projecte d'un circuit de BMX a la Floresta. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, ha dit que se li respondrà quan tingui informació al respecte.

- Ferran Villaseñor (ERC-MES) ha demanat per l'eventual unió dels dos Vallesos. El tinent d'alcalde de Polítiques Comarcals ha explicat que els dos consells comarcals han acordat estudiar la compartició d'alguns serveis.

Núria Gibert (CUP-PC) ha demanat a Pere Soler quines són exactament les atribucions de la seva tinència d'alcalde. També ha preguntat en quin punt es troba la compatibilitat del tinent d'alcalde d'Urbanisme, Damià Calvet, amb la presidència de l'Incasol.

Mireia Ingla (ERC-MES) ha preguntat en quin punt es troba la definició d'itineraris de bicicleta a la ciutat establerts en comissió de treball. La tinenta d'alcalde de Mobilitat, Cristina Paraira, creu que ja està disponible.

Èric Gómez (ERC-MES) ha preguntat si es va complir d'acord del ple per efectuar accions respecte al Dia contra la Sida, que va tenir lloc l'1 de març.

Aldo Ciprián (C's) ha demanat a Damià Calvet sobre l'estat d'unes obres a tocar de l'escola Ciutat d'Alba. El tinent d'alcalde ha dit que no hi ha queixes del centre educatiu al respecte. També ha traslladat una queixa respecte la manca de paperes a Can Mates.

Ignasi Bea (CUP-PC) ha manifestat la seva inquietud respecte la taula de l'aigua. Ha explicat que li consta que Sorea ja ha començat una campanya per evitar la municipalització del servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.