Llum verda del Congrés espanyol per 'subsanar l'infrafinançament' del CAR


  • Comparteix:

El CAR es finança amb un pressupost a mitges del Consell Superer d'Esports i del Consell Català de l'Esport / Foto: CAR

El CAR es finança amb un pressupost a mitges del Consell Superer d'Esports i del Consell Català de l'Esport / Foto: CAR

El Congrés espanyol insta el govern espanyol a incloure als propers pressupostos generals les partides econòmiques per 'subsanar l'infrafinançament' que arrossega el Centre d'Alt Rendiment (CAR) des de 2011. La decisió arriba arran d'una proposició no de llei d'ERC amb esmenes del PSOE i el PDeCAT que ha rebut els vots favorables de Podem, el PNB i el Grup Mixt. El PP hi ha votat en contra i C's s'ha abstingut.

Per garantir el compliment de la proposició, els republicans faran una esmena als pressupostos, que s'han de presentar properament. Ho ha explicat el regidor d'ERC-MES i assessor del grup parlamentari del partit, Èric Gómez.

Èric Gómez

Confiem molt poc que el PP compleixi la proposició. Confiem a incloure la partida en el tràmit per aprovar els pressupostos generals.


Els republicans han recordat que el compromís de l'executiu espanyol de finançar al 50% amb la Generalitat aquestes instal·lacions situades a Sant Cugat no té compliment des de fa cinc anys. El CAR té un pressupost d'11,5 milions d'euros, dels quals 7,5 es financen a través del Consell Superior d'Esports (2'5 milions) i del Consell Català de l'Esport (cinc milions) i els quatre restants s'obtenen de recursos propis del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.