ICV-EUiA vol que les xarxes socials de l'Ajuntament recullin també l'activitat de l'oposició


  • Comparteix:

Els regidors d'ICV, Roser Casamitjana i Ramon Gutiérrez

Els regidors d'ICV, Roser Casamitjana i Ramon Gutiérrez

ICV-EUiA vol que s'estableixin els termes d'ús de les xarxes socials de l'Ajuntament perquè donin cobertura a tots els grups municipals 'i no només a una part'. Els ecosocialistes faran la petició amb una moció al proper ple en la qual es reconeix la vocació de servei públic, de foment de la participació i del debat democràtic d'aquestes eines de difusió d'informació. Es tracta d'una proposta que el partit fa arribar perquè considera que la comunicació que es fa a través de les xarxes és pública i s'ha de regir pels mateixos criteris que altres mitjans municipals.

El regidor d'ICV-EUiA Ramon Gutiérrez ha recordat que el ROM recull que tots els grups municipals formen part de l'administració i ha lamentat que 'la majoria de vegades' no es fa menció dels grups proposants de mocions que s'aproven al ple municipal.

Ramon Gutiérrez

Ens ho hem trobat, per exemple, amb la comissió de Teyco o amb l'últim ple extraordinari, que les propostes de l'oposició són tractades de forma genèrica.


Els ecosocialistes volen que les mesures s'apliquin a Facebook, Twitter, Instagram i el canal de YouTube de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.