La CUP-PC demanarà al ple d'abril una intervenció tècnica per auditar el servei d'aigua a Sant Cugat


  • Comparteix:

La CUP fa campanya per remunicipalitzar l'aigua / Foto: CUP Sant Cugat

La CUP fa campanya per remunicipalitzar l'aigua / Foto: CUP Sant Cugat

La CUP-PC demanarà al ple d'abril que l'Ajuntament encarregui una intervenció tècnica externa del servei d'abastiment d'aigua al municipi a través d'una moció. Els cupaires volen que el govern busqui una empresa externa per auditar la concessió actual, que gestiona Sorea fins el 2019, per conèixer en quin estat està actualment el servei d'aigua.

La coalició vol que es faci un informe detallat sobre la gestió del servei, les instal·lacions, el nombre de treballadors, les inversions i l'estat de les infraestructures per aconseguir informació que es pugui fer accessible a la ciutadania. Al text, els cupaires assenyalen que en altres ciutats aquesta mena d'auditories han detectat irregularitats.

La portaveu de la CUP-PC, Núria Gibert, ha explicat que l'objectiu del grup és convocar una consulta quan acabi la concessió i que la informació serà clau per prendre una decisió.

Núria Gibert

Estem tan segurs dels beneficis d'internalitzar-ho que volem que això es posi a consulta popular i primer el que volem és que arribi la informació de forma veraç.


La moció també proposa acordar una modificació de crèdit per fer front a la intervenció externa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.