La CUP-PC proposa que Can Quitèria aculli la Casa de la Dona de Sant Cugat


  • Comparteix:

La CUP-PC proposa que la Casa de la Dona d'aculli a Can Quitèria

La CUP-PC proposa que la Casa de la Dona d'aculli a Can Quitèria

La CUP-PC presentarà una moció perquè Sant Cugat disposi d'una Casa de la Dona després que no prosperés als pressupostos participatius el projecte per ubicar-la a l'escola Joan Maragall. El text especifica que Can Quitèria doni sostre a aquesta iniciativa a través d'una cessó i que podria compartir espai amb altres projectes sempre que aquesta tingui una zona autònoma i accessible.

L'agrupació proposa que la Casa de la Dona tingui una partida pressupostària específica i que l'organització sigui democràtica. La CUP-PC vol que la creació d'aquest espai s'encarregui a col·lectius que treballin la perspectiva de gènere i els drets de la dona. La portaveu del grup, Núria Gibert, ha subratllat la importància que la ciutat disposi d'aquest servei perquè les dones puguin fer front a problemes i reptes comuns.

Núria Gibert

Quan ens juntem i busquem solucions, generem empoderament, que és una de les eines principals per lluitar contra les desigualtats.


Els cupaires ja van presentar aquesta proposta al ple del juliol, però la van retirar a l'espera que evolucionessin els pressupostos participatius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.