Centre-Estació dóna a Intermón 525 euros recollits en una carxofada de la lliure disposició del Centre-Oest


  • Comparteix:

Acte d'entrega dels diners, amb el president de l'entitat veïnal, Vicenç Sanfrancisco, i els regidors Mayte Pérez i Pere Soler

Acte d'entrega dels diners, amb el president de l'entitat veïnal, Vicenç Sanfrancisco, i els regidors Mayte Pérez i Pere Soler

L'associació de veïns Centre-Estació va recaptar i entregar a Oxfam Intermón 525 euros per a un projecte al Txad en una carxofada solidària a mitjans de febrer. El dinar va costar 1.400 euros, que van ser assumits pel pressupost de lliure disposició del consell de barri del Centre-Oest. L'entitat veïnal remarca que la subvenció del consistori tenia l'objectiu d'organitzar un àpat popular per dinamitzar el barri i que, posteriorment, se li va donar la vessant solidària.

Els 1.400 euros es van destinar a pagar les carxofes, les botifarres, les taronges, el vi, el grup de música i l'assegurança de la iniciativa, que va tenir lloc el 26 de febrer. El centenar de persones que va participar a l'acte van pagar un tiquet solidari de cinc euros, la qual cosa va suposar els 525 euros recaptats i entregats posteriorment a Oxfam Intermón. Inicialment, la subvenció era de 1.707 euros i l'associació de veïns n'ha retornat 300 al consistori perquè no la va gastar del tot, segons el seu president, Vicenç San Francisco. San Francisco ha remarcat a Cugat.cat que cal distingir entre l'organització del dinar per dinamitzar el barri i l'acció solidària.

Vicenç San Francisco

Vam demanar 1.700 euros i vam usar-ne 1.400 per fer el dinar. Després vam decidir fer un donatiu solidari. És clar que l'Ajuntament podia haver donat els diners directament a una causa però no s'hauria fet la festa i el dinar popular, que tenen la funció de dinamitzar el barri.


L'entrega dels diners va tenir lloc el 4 d'abril. A l'acte, hi van assistir representants d'Oxfam Intermón, Vicenç San Francisco i els regidors Mayte Pérez i Pere Soler, que és impulsor i expresident de l'entitat veïnal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.