CDC acusa el PSC de no defensar l'interès de Catalunya en la seva postura sobre la Constitució europea


  • Comparteix:

Els convergents acusens els socialistes catalans de subordinar-se al PSOE

Els convergents acusens els socialistes catalans de subordinar-se al PSOE

CDC insta el PSC a deixar d'interferir en la seva activitat, després que els socialistes lamentessin la posició dels convergents respecte el referèndum europeu. Jordi Puigneró, a qui els socialistes van criticar per proposar el vot en contra d'aquesta Constitució per no reconèixer el català, afirma que el PSC demostra contínuament la seva subordinació en l'estructura del PSOE.

El president de la secció local convergent, Ramon Bonastre, assegura que Convergència no esperava que el PSC intentés interferir en l'activitat del partit. La formació nacionalista afirma que el seu europeisme està fora de qualsevol dubte. Segons Ramon Bonastre, el partit decidirà la seva posició en un congrés extraordinari després de valorar el contingut del text constituent.

Ramon Bonsatre

"El partit no pot definir automàticament el vot a una constitució europea que no reconeix el català"


Per la seva banda, el militant Jordi Puigneró, a qui els socialistes van criticar per proposar votar en contra d'aquesta constitució perquè no reconeix el català, afirma que respecta la posició del PSC, tot i que no la comparteix. Segons Puigneró, els socialistes demostren que no tenen en compte Catalunya amb el seu vot afirmatiu a aquest text constituent.

Jordi Puigneró

"Els socialistes demostren amb el seu vot que tenen com a prioritat Espanya"


Recordem que en l'últim congrés del partit nacionalista, Jordi Puigneró va presentar una esmena en què instava CDC a fer campanya activa en contra del text constituent, perquè no reconeix el català. Finalment, la formació celebrarà un congrés extraordinari per deteminar la posició del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.