Marc Tolrà, reelegit cap local de la JNC


  • Comparteix:

La foto de família de l'assemblea / Foto: JNC Vocc-Sabadell

La foto de família de l'assemblea / Foto: JNC Vocc-Sabadell

Marc Tolrà ha estat reelegit com a cap local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) en una assemblea que s'ha celebrat aquest divendres. Tolrà, que ja va ser escollit al novembre, havia de rebre de nou l'aprovació dels militants perquè tots els càrrecs de la JNC van ser cessats automàticament per la celebració del Congrés Nacional de la formació a principis de març. L'elecció s'ha fet coincidint amb l'assemblea comarcal del Vallès Occidental-Sabadell al local del PDeCAT de Sant Cugat, que també ha escollit Tolrà com a representant al Consell Nacional.

El mandat de Tolrà s'allargarà fins al 2019, data en què se celebraran les eleccions municipals. Precisament, el seu objectiu per als propers dos anys és treballar amb la seva matriu per desenvolupar polítiques relacionades 'amb les preocupacions del jovent santcugatenc'. Tolrà ha explicat a Cugat.cat els eixos que guiaran el mandat.

Marc Tolrà

Treballar, parlar, establir posicions sobre habitatge, oci nocturn, espais d'estudi. De la mà del PDeCAT, volem acostar posicions i sortir al carrer per explicar-les.


Paral·lelament, la JNC Sant Cugat es marca també col·laborar en la campanya nacional a favor del referèndum 'generant sinergies amb la resta de la comarca'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.