ERC esmenarà els pressupostos de l'Estat per incloure-hi les pantalles acústiques de Mas Gener


  • Comparteix:

Un moment de la roda de premsa / Foto: ERC Sant Cugat

Un moment de la roda de premsa / Foto: ERC Sant Cugat

ERC presentarà al Congrés espanyol una esmena als pressupostos generals de l'Estat (PGE) perquè incloguin una partida d'1,3 milions per solucionar els problemes de soroll derivats de l'AP7 a Mas Gener. Els republicans ja van presentar al novembre una proposició no de llei a la comissió de Foment que demana incloure als comptes estatals aquesta partida i es va aprovar amb els vots de tots els grups menys el PP, que es va abstenir. Finalment, els pressupostos no la recullen i per això ERC busca suports per aconseguir-ne la inclusió.

De fet, el termini per presentar esmenes conclou divendres, però els republicans han decidit fer una roda de premsa aquest dimarts per, segons el regidor Èric Gómez, 'pressionar altres grups perquè hi votin a favor'. Gómez ha assenyalat especialment C's, que va preparar una proposta similar a la dels republicans a la comissió de Foment però donarà suport als pressupostos dels populars.

Eric Gómez

Fem una crida especialment a C's, que va anunciar públicament que donaria suport als comptes. Ells també van presentar una proposició no de llei i han treballat el tema. Volem que recordin que no defensar que els PGE incloguin aquesta partida és una estafa als ciutadans de Mas Gener


Tres esmenes més
El grup republicà presentarà tres esmenes més als pressupostos generals de l'Estat relacionades amb Sant Cugat. Una d'elles reclama que el govern retorni a la ciutat els 6,5 milions d'indemnització que va haver de pagar a Adif i les altres dues estan relacionades amb la construcció d'intercanviadors entre FGC i Rodalies a Volpelleres i a l'Hospital General de Catalunya i amb la millora del finançament del CAR.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.