L'ANC de Sant Cugat habilita un autocar per anar a la mobilització de dilluns en suport de Forcadell


  • Comparteix:

Forcadell, a l'entrada del jutjat en la seva declaració del 16 de desembre / Foto: ACN

Forcadell, a l'entrada del jutjat en la seva declaració del 16 de desembre / Foto: ACN

L'ANC de Sant Cugat habilitarà un autocar dilluns que ve per anar a la mobilització convocada davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en suport a Carme Forcadell. La presidenta del Parlament està citada a declarar a les nou del matí com a investigada per haver permès que la cambra votés dues resolucions a favor d'un referèndum. També està cridada a declarar, a partir de les onze, la membre de la mesa del Parlament Anna Simó. L'entitat santcugatenca demana als interessats que s'inscriguin abans del cap de setmana.

L'ANC vol manifestar el rebuig al que consideren un 'atemptat a la més elemental llibertat d'expressió dels nostres representants electes' i per això ha convocat la mobilització davant la seu del TSJC, a l'avinguda de Lluís Companys de Barcelona.

Des de Sant Cugat, es posarà a disposició un autocar que sortirà a dos quarts de vuit del matí de l'avinguda del Pla del Vinyet, davant del Teatre-Auditori, i que està previst que torni cap a dos quarts d'una del migdia.

El preu del viatge són cinc euros. Per fer la inscripció cal enviar un correu electrònic a scxi.anc@gmail.com indicant nom, nombre de places i telèfon de contacte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.