Pomar acusa el PP de no acceptar la plurinacionalitat i defensa que la senyera onegi en solitari


  • Comparteix:

L'alcalde accidental diu que la normativa discrimina els símbols nacionals

L'alcalde accidental diu que la normativa discrimina els símbols nacionals

L'alcalde accidental, Eduard Pomar, ha defensat la seva decisió de fer onejar, en solitari, la bandera catalana al balcó de l'Ajuntament. Després de les crítiques del Partit Popular, que l'acusaven de vulnerar la normativa vigent, Pomar ha assegurat que els populars representen una posició minoritària a Catalunya i a Sant Cugat, i els ha acusat de no acceptar la plurinacionalitat de l'Estat.

Tot i que Eduard Pomar ha reconegut que la normativa d'usos de la bandera no permet que onegi en solitari la senyera al balcó del consistori, el portaveu d'ERC i alcalde accidental ha assegurat que aquesta normativa es basa en la Constitució, un text que, segons Pomar, no reconeix la plurinacionalitat de l'Estat.

Pomar assegura que no li sorprèn que els populars estiguin en contra de fer onejar en solitari la senyera al balcó de l'Ajuntament ja que, diu, defensen una posició 'minoritària' a Catalunya i a Sant Cugat.

Eduard Pomar

El PP no entén la plurinacionalitat de l'Estat i defensa una postura minoritària a Catalunya i Sant Cugat. La normativa té com a base la Constitució, que no reconeix la plurinacionalitat.


Eduard Pomar considera que la normativa d'ús de les banderes és injusta i discrimina el poble català, i per això reclama canvis legals i constitucionals per reconèixer i dignificar els símbols nacionals de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.