Treballs al CAP Sant Cugat per millorar el servei d'urgències


  • Comparteix:

Les obres van començar el 3 de maig

Les obres van començar el 3 de maig

El CAP Sant Cugat, també conegut com CAP La Mina, acull fins la setmana que ve treballs de millorar dels serveis d'urgències. L'actuació reduirà la sala d'espera per incrementar la seguretat a la part mèdica. En concret, s'aïllarà un dels boxs que hi ha a la zona destinada a atendre urgències.

La tinent d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida i Progrés Social, Susanna Pellicer, assegura que feia temps que reclamaven actuacions al CAP La Mina i espera que en el futur n'hi hagi més per oferir 'el millor servei possible als usuaris'. Pellicer demana als usuaris paciència pels treballs.

Susanna Pellicer

Ens ho ha comunicat Mútua, cosa que agraïm perquè durant uns dies pot ser que a urgències hi hagi incomoditat i nosaltres demanarem paciència a la web i a les xarxes.


MútuaTerrassa, operadora que gestiona els CAP de la ciutat, ha explicat que les obres serviran per separar els espais de treball i modernitzar les instal·lacions per oferir un servei més eficaç i eficient.

La proposta de remodelar el CAP
L'Ajuntament va presentar l'any passat al departament de Salut una proposta per modernitzar el CAP La Mina. El consistori i el govern van coincidir en la necessitat de modernitzar la planta baixa, els 'boxs' d'urgències i els aparells mèdics del centre d'atenció primària més antic de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.