L'equip de govern vol que Sant Cugat commemori els 40 anys del Congrés de Cultura Catalana


  • Comparteix:

El logotip de la celebració

El logotip de la celebració

L'equip de govern portarà al ple de dilluns vinent una moció per donar suport a la commemoració dels 40 anys de la celebració del Congrés de Cultura Catalana. La Fundació Congrés de la Cultura Catalana (FCCC) impulsa els actes de record a aquella iniciativa i PDeCAT-Demòcrat i el PSC volen que Sant Cugat s'hi sumi amb la recerca de documentació sobre el Congrés, l'organització d'una activitat commemorativa i fer una aportació de 500 euros en concepte de donació per als actes.

La tinent d'alcalde de Cultura i regidora del PDeCAT, Carmela Fortuny, ha explicat que es tracta d'una moció que ha sorgit de la societat civil i que volen donar-li una mirada local.

Carmela Fortuny

És una moció que s'està desenvolupant a tot el país per recordar aquests 40 anys. Cal posar en valor que hi van participar santcugatencs i el que vol concretar és el reconeixement en un moment tan important.


La moció també recull comunicar els acords adoptats a la Fundació Congrés de la Cultura Catalana i a la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.