C's proposa que el CAP La Mina tingui urgències pediàtriques 24 hores tots els dies de l'any


  • Comparteix:

Els dos regidors de C's durant la roda de premsa

Els dos regidors de C's durant la roda de premsa

C's presentarà al ple de dilluns que ve una moció perquè Sant Cugat demani a la Generalitat que ampliï l'atenció de les urgències pediàtriques al CAP La Mina. L'objectiu és que aquesta instal·lació passi de l'actual atenció urgent pediàtrica - de vuit del matí a vuit del vespre entre setmana i de nou del matí a tres de la tarda el dissabte - a les 24 hores dels 365 dies de l'any. La formació taronja argumenta que cal una atenció d'aquest tipus en una ciutat amb 'alta natalitat' on es 'prioritza la infància'.

El regidor de C's Sergio Blázquez ha explicat que hi ha altres municipis de les dimensions de Sant Cugat i d'altres de més petits que ja ofereixen aquest servei, com Mollet del Vallès. Segons Blázquez, l'objectiu és oferir una atenció de qualitat als santcugatencs.

Sergio Blázquez

Cal posar fil a l'agulla i ser proactius perquè tinguem aquest servei que és necessari i vital per a tots els ciutadans.


El portaveu de la formació, Aldo Ciprián, ha assenyalat que és 'un bon moment' per aprovar aquesta moció, ja que està en marxa la creació del Pla Nacional d'Urgències de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.