Sant Cugat analitzarà la possibilitat d'estendre la recollida de residus porta a porta


  • Comparteix:

La recollida de residus no és porta a porta a cap zona de Sant Cugat, tret de Valldoreix

La recollida de residus no és porta a porta a cap zona de Sant Cugat, tret de Valldoreix

Sant Cugat estudiarà l'opció d'estendre la recollida de residus porta a porta de Valldoreix a altres zones de la ciutat. Això és fruit d'una moció original d'ICV-EUiA aprovada aquest dilluns al ple amb el suport de la resta de partits.

ESCOLTA-HO

La proposta aprofita que s'està preparant el procés participatiu de l'Agenda 2030 per tractar de manera específica els diferents sistemes de recollida de residus a Sant Cugat. Segons el text aprovat, l'Ajuntament facilitarà les dades i indicadors de resultats de la recollida de residus a les diferents zones de la ciutat, amb especial atenció a les xifres del sistema porta a porta de Valldoreix. La portaveu d'ICV-EUiA, Roser Casamitjana, explica què es farà amb aquestes dades.

Roser Casamitjana

En funció dels resultats, s'estudiarà la possibilitat d'estendre la recollida porta a porta a altres zones de la ciutat.


Entre d'altres demandes, la moció també insta la Generalitat a iniciar els treballs d'elaboració d'una nova Llei Catalana de prevenció de residus i per a l'ús eficient dels recursos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.