L'Escola d'Estiu de Cal Temerari torna al juliol amb l'objectiu de ser 'una referència a la comarca'


  • Comparteix:

Un moment de la presentació

Un moment de la presentació

L'Escola d'Estiu de Cal Temerari celebrarà la segona edició el 7, 8 i 9 de juliol a la casa de colònies Casa Mogent de Llinars del Vallès. La comissió dedicada a organitzar l'estada ha preparat enguany un programa que 'intenta recollir els suggeriments' que van fer els assistents a l'edició de l'any passat i vol fer créixer la participació per sobre dels 50 de l'edició anterior. Les bones xifres i l'acceptació entre el públic fan que l'organització plantegi l'Escola d'Estiu com una activitat 'de referència a la comarca'.

A la presentació del programa, que s'ha fet aquest divendres a La Xesca en solidaritat amb l'imminent desallotjament del casal, els organitzadors han destacat que volen crear un espai de reflexió que també es posi en valor com a 'eina relacional' entre els assistents. Una de les membres de l'organització, Júlia Bolao, assegura que volen que els assistents es facin preguntes per fer sorgir noves inquietuds.

Júlia Bolao

Volem que la gent tingui ganes d'aprendre i que surtin molts més interrogants que es recullin per a la propera edició. El que busquem és que la gent tingui ganes de formar-se i no tingui por d'abordar-les.


El programa
Tot i que el programa no té un eix principal marcat, l'aniversari de la Revolució Russa del 1917 planarà sobre les 11 activitats que es plantegen. Enguany es dividiran entre ponències conjuntes i tallers paral·lels més petits per aprofundir en algunes temàtiques.

El primer acte serà divendres a la tarda amb la ponència inaugural 'Hereus de la revolució d'octubre? Què queda de la Revolució Russa en els moviments d'esquerra actual?', amb els catedràtics d'Història Contemporània de la UAB Anna Sallés i Josep Lluís Martín Ramos. El gruix de les activitats es repartiran entre dissabte i diumenge i acabaran amb una taula rodona amb la portaveu nacional de la CUP i regidora de la CUP-PC a Sant Cugat, Núria Gibert, i la diputada d'En Comú Podem Sònia Farré.

Inscripcions
Els interessats a assistir-hi s'han d'inscriure al web de Cal Temerari. En total s'han obert, de moment, 80 places a un preu de 75 euros, tot i que n'hi ha 10 a 40 euros destinades a persones amb feines precàries o aturats. També es dóna la possibilitat de pagar més, de 95 euros cap amunt, per ajudar a sufragar aquestes entrades a preu reduït.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.