El govern local respon a la CUP-PC que els càrrecs al consistori i a la Generalitat són compatibles


  • Comparteix:

Damià Calvet

Damià Calvet

El tinent d'alcalde d'Urbanisme i director de l'Incasòl, Damià Calvet, no ha de renunciar a cap dels càrrecs, ja que les dues funcions són compatibles sempre que només percebi sou d'una d'elles. El govern local ha emès un comunicat, en resposta a la petició de la CUP-PC perquè Calvet renunciï a una de les dues responsabilitats, on explica que el tinent d'alcalde va renunciar a percebre cap sou ni dieta de l'Ajuntament. Calvet ha declinat fer declaracions tot i la petició de Cugat.cat.

Pel que fa al sou percebut com a director de l'Incasòl, que segons el portal de transparència de la Generalitat és de 115.000 euros anuals, l'Ajuntament diu que està 'ajustat a la normativa vigent dels alts càrrecs' del govern. A més, el consistori afirma que aquest 's'adequarà a les modificacions aprovades per l'executiu català, en els termes i amb l'abast que legalment pogués ser procedent'.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.