Roberto Torrecilla assumeix la coordinació de C's i es fixa l'objectiu d'ampliar la representació al ple


  • Comparteix:

Torrecilla, al centre de la imatge, amb la nova junta / Foto: C's

Torrecilla, al centre de la imatge, amb la nova junta / Foto: C's

Roberto Torrecilla és el nou coordinador de C's en substitució de Sergio Blázquez i es marca com a objectiu incrementar la representació al ple de l'Ajuntament. El canvi respon a la renovació de totes les agrupacions de l'Estat espanyol que el partit va acordar en la darrera assemblea general.

El nou equip que presenta Torrecilla té a Sílvia Tusell com a secretària, Martí Pachame com a responsable de logística, i Alba Castellet com a responsable digital. Michael Branderbug assumeix l'àrea de ciutadania i mobilitat mentre que Ana Cano portarà les relacions amb les entitats.

Roberto Torrecilla vol 'ampliar la base social del vot de C's a Sant Cugat' i augmentar la representació actual de tres regidors.

Roberto Torrecilla

Lògicament des de l'agrupació intentarem imposar totes les accions que calguin per aconseguir no només el quart regidor, sinó el cinquè o el sisè.


Torrecilla és actualment vocal de C's al consell de barri de Centre Est. El 2015, el taronja va ser el candidat de la formació per als comicis de l'EMD i va aconseguir per primera vegada representació a Valldoreix. No obstant això, Ciutadans (C's) va elegir Susanna Casta per ocupar la vocalia valldoreixenca perquè per llei Torrecillas no podia ser vocal ja que no viu al territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.