L'Ajuntament estudia avançar el finançament per construir l'edifici de l'escola La Mirada


  • Comparteix:

Estat actual de l'escola La Mirada, la 12a de Sant Cugat

Estat actual de l'escola La Mirada, la 12a de Sant Cugat

L'Ajuntament està estudiant la possibilitat d'avançar el finançament per construir l'edifici de l'escola La Mirada, que actualment està funcionant en barracons. El consistori es planteja aquesta opció davant la impossibilitat, ara per ara, que la Generalitat pressuposti la construcció de l'equipament i per donar resposta a la creixent demanda d'escolarització a l'escola pública que hi ha a Sant Cugat.



L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha dit en una entrevista a Cugat.cat que no seria la primera vegada que el municipi s'ha de fer càrrec, inicialment, d'una inversió d'aquestes característiques i que si, finalment, es fa, és per garantir l'escolarització de tothom.

Mercè Conesa

La Generalitat no té capacitat d'inversió i, per tant, estem avaluant totes les possibilitats perquè la inversió es faci des del municipi. No seria la primera vegada que es fa, però sobretot ho volem fer per prioritzar i garantir l'escolarització. Per a nosaltres és fonamental.


Conesa ha afegit que la idea que té el consistori és que la 12a escola es converteixi en una 'gran escola' per donar resposta a tota la demanda que hi ha ara a Sant Cugat. Segons l'alcaldessa, si La Mirada no es construeix, la ciutat acabarà necessitant una altra nova escola, més enllà d'aquesta 12a.

Mercè Conesa

Estem pensant que s'hauria de construir dues escoles, La Mirada i una altra. Així que si tenim una construcció a la vista, una part del problema actual es podria resoldre.


Per al proper curs escolar 2017-2018 les escoles Turó de Can Mates i Collserola hauran d'encabir una classe extra de P3, els anomenats 'cursos bolets' per donar resposta a les peticions actuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.