Recoder reclama, novament, a Foment la posada en funcionament de l'estació de Coll Favà


  • Comparteix:

L'alcalde reclama per carta a la ministra la seva implicació

L'alcalde reclama per carta a la ministra la seva implicació

L'alcalde de Sant Cugat Lluís Recoder exigeix per carta a la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, la posada en funcionament de la línia de passatgers El Papiol-Mollet, que des de fa 22 anys és unicament una línia de mercaderies. La remodelada estació de Coll Favà havia d'entrar en funcionament el passat mes de maig però encara continua tancada. Recoder assegura que ara com ara, ni Renfe ni Foment no han donat explicacions.


És per aixó que l'alcalde de Sant Cugat ha solicitat la intervenció personal de la ministra Magdalena Álvarez,per aconseguir l'obertura definitiva de la línia de passatgers i evitar així el deteriorament de l'estació i la malversació de fons públics.

Lluís Recoder

A la carta li demano la seva implicació i actuació per a que l'estació entri en funcionament i no es deteriori més


Recoder assegura que, ara com ara, no hi ha explicacions oficials que justifiquin aquest endarreriment però, apunta algunes possibilitats que el propi ministeri va avançar a la delegació d'alcaldes del Vallès que es va desplaçar a Madrid el novembre.

Llluís Recoder

Els últims rumors que ens han arribat apunten a proves de frenada dels combois, la falta de trens o les obres a El Papiol del TGV



La línia El Papiol-Mollet uneix el Baix Llobregat amb el Vallès Oriental, passsant per l'Occidental. En aquest sentit Llluís Recoder recorda a la Ministra en la seva carta que aquestes tres comarques sumen gairebé 2 milions de persones.

En aquesta nova compareixença davant els mitjans de comunicació, l'alcalde de Sant Cugat denuncia, una vegada més, el colapse de l'AP-7 i la B30 que obliga als usuaris a utilitzar vies urbanes de Sant Cugat com alternativa.

Llluís Recoder

El colapse diari de l'AP-7 fa que els usuaris utilitzin vies urbanes de Sant Cugat, com la Ronda Nord, per evitar l'autopista


La petició d'una línia de passatgers El Papiol-Mollet és una antiga demanda de les institucions vallesanes, que en diverses ocasions s'han desplaçat a Madrid per solicitar la posada en funcionament d'aquest servei.La darrera visita dels alcaldes vallesans,entre ells,Lluís Recoder, va ser el novembre del 2003. Foment va assegurar en aquella trobada que l'obertura de la línia seria el maig del 2004 i hores d'ara l'estació de Coll Favà continua tancada, un any després de la seva remodelació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.