L'ordenança de terrasses entrarà en vigor abans de final d'any


  • Comparteix:

L'ordenança de terrasses s'ha endarrerit diverses vegades

L'ordenança de terrasses s'ha endarrerit diverses vegades

La futura ordenança de terrasses entrarà en vigor abans de finals d'any. Ho ha assegurat la tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira, a l'entrevista de meitat de mandat de Cugat.cat. Segons Paraira, el nou document servirà per 'endreçar la situació' i fer compatible la proliferació de terrasses amb la seguretat, el pas de vianants pels carrers i el descans dels veïns.



L'agost de l'any passat, la mateixa Paraira es va comprometre a portar a aprovació el text abans de finals del mateix 2016, però finalment l'ordenança s'ha endarrerit i estarà llesta enguany. La tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà ha remarcat que Sant Cugat ha patit un 'boom' de terrasses i que cal posar-hi ordre per fer compatibles tots els usos.

Cristina Paraira

No has d'estar patint si t'atropella un cotxe o no deixes passar algú. Volem que si ets un restaurador sàpigues si pots posar o no terrasses i nosaltres tenir un ordre de com ha de ser la ciutat.


De moment, els bars i restaurants funcionen amb l'últim decret regulador que marca els horaris d'obertura i tancament per al període comprès entre l'1 de maig i el 30 de setembre. Les terrasses tanquen a mitjanit de diumenge a dijous, i a la una de matinada dels divendres, dissabtes i vigílies de festiu. Alguns espais de la ciutat tenen uns horaris específics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.