El nou sistema de voluminosos redueix l'incivisme, segons l'equip de govern


  • Comparteix:

El nou sistema es va posar en marxa al febrer

El nou sistema es va posar en marxa al febrer

L'equip de govern està 'molt satisfet' amb el funcionament del nou sistema de recollida de voluminosos. En una entrevista de valoració de meitat de mandat, la tinenta d'alcalde d'Entorn Urbà, Cristina Paraira, ha felicitat els santcugatencs pel bon ús del nou sistema. La titular de l'àrea ha explicat que fins ara es feia un mal ús del servei que es traduïa en una gestió ineficient dels residus. Amb la posada en marxa al febrer del nou sistema s'han optimitzat les rutes i s'han reduït el nombre de trastos al carrer fora d'horari.



Paraira ha aprofitat per instar els santcugatencs que no compleixen els horaris a respectar les normes.

Cristina Paraira

Crec que és un bon servei que ens ajuda a tenir la ciutat endreçada i a recuperar i reciclar molts dels voluminosos. Vull felicitar la gent i animar-la a no baixar la guàrdia per continuar en aquesta línia.


Per fomentar el reciclatge, l'Ajuntament va anunciar la creació d'una aplicació mòbil per allargar la vida útil dels objectes i fomentar la reutilització que havia d'entrar en funcionament al març i encara no ho ha fet. Paraira ha atribuït aquest retard a 'complexitats internes' i ha dit que es posarà en marxa properament.

Recollida porta a porta?
L'Ajuntament també està estudiant l'opció de recollir els residus del centre de la ciutat porta a porta després d'una moció d'ICV-EUiA aprovada al ple. Es tracta d'una mesura que, segons la titular d'Entorn Urbà, suposaria una millora de la qualitat de la selecció dels residus i comoditat per a l'usuari. Paraira ha explicat que el consistori està valorant la viabilitat de la iniciativa que en cas de dur-se a terme s'hauria d'acordar amb els veïns afectats. La implantació d'aquesta mesura vol aconseguir 'uns carrers més endreçats, recollir millor els residus i millorar les dades de recollida d'escombraries'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.