Les obres per millorar el Monestir i el seu entorn s'intensificaran a l'agost


  • Comparteix:

El Monestir i part del seu entorn / Foto: Web de l'Ajuntament

El Monestir i part del seu entorn / Foto: Web de l'Ajuntament

Les obres de millora del Monestir i el seu entorn s'intensificaran aquest agost. Ho ha explicat a Cugat.cat la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, en l'entrevista de meitat de mandat, on ha especificat que les actuacions es faran tant a l'església com a la Casa Abacial i al Claustre.



Fortuny ha dit que una part de la rehabilitació del Monestir no pot esperar i s'ha fer amb una certa urgència.

Carmela Fortuny

Quan parlo d'urgència no vol dir que el Monestir ens caigui, ni de bon tros, però hi ha actuacions que no poden esperar ni un ni dos anys. Aquest agost veurem una intensitat a la portalada, a la Casa Abacial, a l'església i també al Claustre amb tot una sèrie d'actuacions.


Fortuny ha descartat tancar l'entorn del Monestir a les nits per augmentar la seva la protecció i considera que és millor fer un 'aprenentatge de la convivència' per no malmetre-ho.

Carmela Fortuny

Aposto per un aprenentatge de la convivència i d'estima del Monestir més que tancar-lo, perquè al final el que hem de fer és poder gaudir-lo tot.


Fortuny ha destacat la importància de remodelar en un futur la façana de la Casa de Cultura per integrar-la en la millora de l'entorn de la zona del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.