La CUP-PC recorda que el PSC es va oposar a l'opció que els veïns elegissin els presidents dels consells


  • Comparteix:

Núria Gibert és la portaveu de la CUP-PC / Foto: Localpres

Núria Gibert és la portaveu de la CUP-PC / Foto: Localpres

La CUP-PC recorda al PSC que els socialistes es van oposar a la possibilitat que els veïns de cada districte elegissin directament la persona que hauria d'ostentar la presidència dels consells de barri. Els cupaires responen així els socialistes, que han emès un comunicat aquest dimarts on asseguraven que la portaveu de la CUP-PC, Núria Gibert, no hauria d'assumir la presidència del consell de la Floresta perquè no hi resideix, tot i que no és un requisit indispensable.

En un comunicat, la CUP-PC ha agraït al PSC la preocupació pel funcionament del consell de barri de la Floresta i li ha demanat que hi participi 'de forma més regular'. Gibert ha estat l'encarregada de replicar les afirmacions socialistes.

Núria Gibert

És cert que seria òptim que els regidors fossin del barri. La CUP-PC va presentar la proposta perquè els veïns elegissin directament el president i el PSC s'hi va oposar.


La portaveu de la CUP-PC també ha respost les crítiques per l'acumulació de responsabilitats que li suposaria assumir la presidència del consell de barri. Gibert ha recordat al portaveu del PSC, Pere Soler, que ell té responsabilitats polítiques al consistori, al consell comarcal i al seu partit polític a més del 80% de la seva jornada laboral a l'AMB.

En el comunicat, els cupaires demanen a Soler que els expliqui exactament quines competències tenen les seves carteres a l'Ajuntament, perquè ja han passat més de quatre mesos des de la seva entrada al govern i encara no han rebut resposta a aquesta pregunta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.