Conesa demana a la Generalitat que inclogui els Túnels de Vallvidrera en la supressió de peatges


  • Comparteix:

Conesa i Rull, durant la trobada / Foto: Ajuntament

Conesa i Rull, durant la trobada / Foto: Ajuntament

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha sol·licitat al conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, que els Túnels de Vallvidrera entrin en el pla d'eliminació de tots els peatges del país. Conesa veu amb bons ulls la proposta del govern de substituir el sistema de peatges per una vinyeta de pagament anual i demana que també inclogui el túnel santcugatenc a diferència del pla anunciat per la Generalitat, que preveu mantenir-lo com a única via de pagament del país.

En una reunió aquest dimarts, l'alcaldessa ha conegut de primera mà els passos de la Generalitat en matèria de peatges i 'veu positiva' la iniciativa d'avançar cap a un sistema que permeti circular durant tot l'any per la xarxa viària a través del pagament d'una taxa anual.

És un sistema que Conesa vol que inclogui el peatge dels Túnels que, segons les darreres previsions de la Generalitat, seria l'únic que es mantindria com a element dissuassori per la seva ubicació a l'entrada a Barcelona. L'alcaldessa exigeix que el túnel tingui 'un tractament homogeni a la resta del territori'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.