Els Lledoners anuncien a l'Ajuntament un paquet de mesures per millorar la relació amb els veïns


  • Comparteix:

Actualment hi ha 16 joves al centre

Actualment hi ha 16 joves al centre

La direcció del centre Els Lledoners de les Planes ha anunciat, en una reunió amb l'Ajuntament aquest dimarts, un paquet de mesures per revertir la situació de malestar amb els veïns de Can Cortés de les Planes. Una d'aquestes accions és augmentar el control dels joves i, en paral·lel, l'administració i el centre estan preparant una jornada de recollida d'escombraries pel barri per fomentar la coneixença entre els veïns i els usuaris del centre de menors.



La tinenta d'alcalde de Progrés Social, Susanna Pellicer, ha explicat a l'entrevista de valoració de meitat de mandat de Cugat.cat que aquestes iniciatives ajudaran a millorar la relació entre els agents del barri.

Susanna Pellicer

Ara el tema està reconduït. Si es comencen a fer aquestes accions de coneixença mútua més les mesures correctores que ha pres la Generalitat i el centre, tot seguirà endavant.


Al febrer, l'Ajuntament va emplaçar el govern a repensar l'ús social del centre de menors a causa de les molèsties generades als veïns de Can Cortés. Ara, Pellicer ho descarta.

Susanna Pellicer

No som ningú per dir que treguin el centre. Algú va dir de posar un centre per a la gent gran, però nosaltres no som qui per planificar-ho.


La Direcció General d'Atenció a la Infància i a l'Adolescència (DGAIA) de la Generalitat es va comprometre a l'abril a ajustar la vigilància sobre els joves que resideixen al centre Els Lledoners i a organitzar més activitats a l'interior del centre i no tantes a l'exterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.