El PP marca l'urbanisme, l'arranjament de carrers i la seguretat com punts a millorar en la resta de mandat


  • Comparteix:

Benejam durant l'entrevista

Benejam durant l'entrevista

El portaveu del PP, Álvaro Benejam, ha assenyalat, a l'entrevista de meitat de mandat a Cugat.cat, la gestió de l'urbanisme, l'arranjament de carrers i la seguretat com els tres punts a millorar per l'equip de govern. Benejam ha repassat temes de ciutat com la protecció de Torre Negra, la reserva per pagar les plusvàlues cobrades erròniament i el preu de l'IBI, per al qual ha demanat una rebaixa i que no s'hi repercuteixi l'entrada de Sant Cugat a la zona 1.



En l'àmbit d'urbanisme, Benejam ha destacat els conflictes del Turó de Can Mates, la colònia Oller i la zona de l'antic Chic com algunes de les situacions que no s'han solucionat correctament. El portaveu del PP ha criticat que l'Ajuntament només se n'hagi pogut sortir pagant.

Álvaro Benejam

Són exemples, però l'urbanisme s'ha de cuidar. Fins ara no ha estat el cas, les coses que s'han arreglat ha estat pagant.


L'arranjament dels carrers i la seguretat també han tingut protagonisme a l'entrevista. En els dos casos, Benejam considera que l'equip de govern 'ha actuat tard' per posar-hi remei. En l'àmbit econòmic, el portaveu popular ha incidit en la necessitat de rebaixar l'IBI i reduir la pressió fiscal sobre els propietaris i ha assenyalat que el rebut per accedir a la zona 1 de l'ATM no s'hauria de pagar amb aquest impost, sinó treure-ho d'una altra partida.

Álvaro Benejam

Es pot treure de totes les partides menys de l'assistència social. Tenim molts diners abocats a Cultura, a Esports, a personal i a Comunicació, que costa més d'un milió d'euros a l'Ajuntament.


També en l'apartat econòmic, Benejam ha advertit que l'Ajuntament no ha previst prou diners per afrontar el retorn de les plusvàlues que el Tribunal Constitucional (TC) va concloure que no respectaven la legalitat.

Benejam també ha parlat d'infraestructures i ha assegurat que cal reclamar que els Túnels de Vallvidrera passin a formar part del sistema de vinyeta única o que es bonifiquin per als residents. També s'ha mostrat convençut que no s'urbanitzarà Torre Negra, però sí que s'hauran de pagar importants indemnitzacions a les quals l'Ajuntament 'potser no podrà fer front econòmicament'.

Alvaro Benejam

No seran petites, seran d'un import al qual l'Ajuntament no podrà fer front de cop. S'hauran de trobar solucions alternatives o mixtes.


Pel que fa al referèndum de l'1 d'octubre, Benejam ha assenyalat que el PP farà 'les denúncies pertinents' si l'Ajuntament obre espais municipals per celebrar-lo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.