ICV-EUiA veu l'accés a l'habitatge com el principal problema a Sant Cugat i demana posar fil a l'agulla


  • Comparteix:

Roser Casamitjana durant l'entrevista

Roser Casamitjana durant l'entrevista

ICV-EUiA considera que l'accés a l'habitatge és un dels principals problemes de Sant Cugat i exigeix a l'equip de govern que faci 'tot el possible' per millorar la situació ja que, assegura, té elements suficients per fer-ho. La portaveu del grup municipal, Roser Casamitjana, ha criticat el paper de Promusa de la qual ha dit que 'no pot ser una API més que es dedica a vendre i cobrar'.



Casamitjana ha fet aquestes declaracions en l'entrevista de balanç de meitat de mandat de Cugat.cat.

Roser Casamitjana

Promusa no ha de ser una API més que vengui i cobri. S'ha de resoldre el problema de l'habitatge, o, si més no, posar-se seriosament a fer tot el que sigui possible i tot el que estigui a les mans de l'Ajuntament .


Casamitjana ha criticat l'actitud de l'equip de govern, al qual ha demanat que canviï de 'tarannà'. Segons la portaveu ecosocialista, 'el govern local continua actuant com si tingués encara majoria absoluta' amb falta de transparència.

Roser Casamitjana

Hi ha una falta de transparència i de lleialtat amb l'oposició. Moltes vegades les informacions ens arriben a través dels mitjans de comunicació com Cugat.cat.


Un dels punts amb els quals ICV-EUiA ha mostrat més disconformitat és amb el projecte de convertir Can Quitèria en un museu del tapís. Per als ecosocialistes, l'equipament s'hauria d'haver inclòs en la redefinició del pla d'equipaments que està ara sobre la taula, perquè la ciutadania hi digués la seva.

Casamitjana critica que un dels edificis 'més emblemàtics' del centre de Sant Cugat 'estigui blindat i bloquejat'.

Roser Casamitjana

Can Quitèria és un element cèntric, emblemàtic de la ciutat, que s'ha proposat per a diferents coses. Ha de ser un museu del tapís? Jo no ho sé, però si més no discutim-ho. Ara s'està revisant el pla d'equipaments. Per què no s'ha inclòs aquest element en el procés participatiu?


Casamitjana ha avançat a Cugat.cat que no tornarà a ser cap de llista d'ICV-EUiA a les properes eleccions municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.