ERC-MES vol 'corregir' el model de ciutat amb mesures per fugir de 'l'elitisme'


  • Comparteix:

Mireia Ingla, durant l'entrevista a Cugat.cat

Mireia Ingla, durant l'entrevista a Cugat.cat

ERC-MES creu que Sant Cugat és un municipi 'elitista' i aposta per centrar-se en l'habitatge de lloguer públic per 'corregir' el model de ciutat. La portaveu republicana, Mireia Ingla, considera que si es posa fil a l'agulla en aquest tema s'evitarà 'expulsar' tant joves com 'famílies de classe mitjana de tota la vida' com, assegura, passa actualment.



Mireia Ingla ha fet aquestes declaracions en l'entrevista de meitat de mandat de Cugat.cat.

Mireia Ingla

Fa molts anys que parlem del model de ciutat que expulsa el col·lectiu jove. Però ara va més enllà i expulsa famílies de classe mitjana de tota la vida. Com a ciutat tenim un veritable problema. Tenim un model de ciutat que nosaltres volem corregir en certs temes i hem de buscar mesures que compensin en aquest sentit perquè no volem una ciutat elitista.


En aquest sentit, Ingla aposta per centrar-se en l'habitatge, que és el principal problema que, creu, hi ha a la ciutat i aposta perquè l'habitatge públic que es faci només sigui de lloguer i que Promusa se centri exclusivament en això.

Mireia Ingla

L'habitatge públic només pot ser de lloguer. El que hem de deixar enrere és aquella Promusa que ha fet durant molts anys habitatge de venda i altres coses com promotor de centres comercials, que no havia de fer. A partir d'ara només ha de fer habitatge públic de lloguer.


La portaveu d'ERC-MES ha criticat que el projecte de la sala polivalent es torni a quedar sobre la taula un any més. Ingla ha explicat que, tot i estar d'acord a avançar els diners des de l'Ajuntament per construir la 12a escola, no veu bé que els diners que s'utilitzin els treguin de part del pressupost d'un milió d'euros que hi havia per a la sala polivalent.

Mireia Ingla

Una part del pressupost del milió d'euros que hi havia per a la sala polivalent se n'anirà a fer els estudis inicials de la 12a escola. Insisteixo que estem d'acord que l'Ajuntament avanci els diners, però havia de ser del pressupost que hi havia per a la sala polivalent? La realitat del 2017: oblidem-nos que no tenim sala polivalent.


Ingla ha afegit que no es creuen les promeses del govern local, que assegura només endarrerirà un any el projecte de la sala polivalent, perquè aquest equipament acumula 'anys d'incompliments reiterats'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.